Wonen op niveau

Locatie pictogram

't Lage

Huis pictogram

48 woningen

Agenda pictogram

Verkoop gestart

Koopwoningen in ’t Lage

Duurzaam wonen! Natuurlijk in ’t Lage…

Met duurzame materialen zoals een energiezuinige warmtepomp met bodemcollector, ventilatiesysteem met warmteterugwinning en PV-panelen op het dak.

Wonen op niveau; die payoff zegt precies waar dit mooie nieuwbouwproject voor staat. ’t Lage dankt haar naam aan de ligging in het lage polderlandschap van Moordrecht. Het wonen op niveau verwijst naar die ligging én naar het hoge niveau van de woningen. Zowel in afwerking als in uitstraling.

De 48 koopwoningen zijn er in verschillende soorten en maten: vrijstaand, 2-onder-1-kap, tussenwoningen en hoekwoningen. De vrijstaande en 2-onder-1-kap woningen zijn ruim, liggen aan een watergang en verschillen in kleur en type. Ze worden op een speelse manier neergezet: omdat hun gevelrooilijn verspringt krijg je variatie in de uitstraling. De rijenwoningen hebben ook opvallende kenmerken, zoals warme baksteen of een steenachtige erfscheiding bij de kopgevels. Ze hebben verschillende dakvormen en kozijnen én verfraaiingen in de nok. Ook de eengezinswoningen zijn ruim van opzet en zijn optioneel uit te breiden of anders in te delen.

Foto blok_Woningaanbod_2

’t Lage vanuit de lucht

Alle woningen van ‘t Lage vormen samen een mooi en landelijk geheel. Het vele groen en water geeft de woonwijk een echte polderuitstraling. Op onderstaande kaart zien we hoe ‘t Lage eruit ziet vanuit de lucht! Klik op een woning voor meer informatie of schrijf je gelijk in. Veel plezier met het uitkiezen van jouw woning in ’t Lage!

Plattegrond_Legenda_Website
Plattegrond_Legenda_Website
Plattegrond_'tLage_WebsiteMobiel_7-11-23
Foto blok_Woningaanbod_3

Vrijstaande woningen

2 onder 1 kapwoningen

Hoekwoningen

Tussenwoningen

Bouwnummer8_DEF

Zo voelt thuiskomen elke keer als vakantie…

Riant en uniek: twee vrijstaande woningen

De twee vrijstaande woningen komen als lintbebouwing aan de Vierde Tochtweg. Alleen de landelijke ligging maken deze woningen al uniek. Dat wordt nog verder versterkt door de grote aandacht voor elk detail in het ontwerp. Vanwege de ligging aan een watergang zijn de woningen via een brug bereikbaar. Voor het parkeren is op eigen terrein meer dan genoeg ruimte. De achtertuin is royaal. De ruime, tuingerichte woonkamer is een echte eyecatcher, over de hele breedte van de woning. Een van de vrijstaande woningen krijgt een rieten dak in een moderne uitvoering. De andere vrijstaande woning heeft een pannendak en een rond raam in de voorgevel op de tweede verdieping.

Charmant en sfeervol: zes
2-onder-1-kap-woningen

De charmante 2-onder-1-kapwoningen zijn omgeven door groen. Ze liggen aan de Vierde Tochtweg en zijn bereikbaar via een brug. De 2-onder-1-kap woningen ógen niet alleen riant en uniek: ze maken die verwachting binnen meer dan waar! Parkeren gebeurt op eigen terrein. Intern is de woning royaal, dat geldt voor de gehele indeling. Voor wie helemaal wil wonen op zijn of haar eigen niveau: er zijn volop uitbreidingsmogelijkheden.

2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen

Wonen zoals jij dat wilt…

Bouwnummer10en9_DEF

Speels, luxe en heerlijk licht…

Luxe uitgebouwde hoekwoningen

Deze hoekwoningen bieden een luxe woonruimte, zijn zonnig en hebben een uitstekende lichtinval. De riante eengezinswoningen hebben bovendien een parkeerplek op eigen terrein, een charmante uitbouw aan de zijkant en twee hoekwoningen liggen aan een watergang (bouwnummer 9 en 22). Bovendien zijn er optioneel uitbouw en indelingswijzigingen om de woning volledig aan te laten sluiten bij jouw wensen. De eerste verdieping heeft 3 ruime slaapkamers en een badkamer met een 2e toilet. Extra kamers realiseren is mogelijk op zowel de begane grond als op de zolder. Alle eengezinswoningen hebben een vrolijke uitstraling: per rijenblok wordt er afgewisseld in kleurgebruik van de metselstenen. De hoekwoningen vallen daarnaast nog extra op door de speelse uitbouw.

Ruime eengezinswoningen

De eengezinswoningen zijn ruime rijtjeshuizen met een achtertuin mét achterom en veel parkeergelegenheid in de buurt. De tuingerichte woonkamer voelt door de half-open keuken nóg ruimer. De grote ramen tot aan de vloer maken de tuin echt onderdeel van de woonruimte. De bovenverdieping heeft een badkamer met 2e toilet en drie slaapkamers, en de zolder is ruim genoeg voor een extra kamer. Daarnaast is er een grote trapkast en achterin de tuin een houten schuur voor bijvoorbeeld fietsen en gereedschap. De uitstraling van elke eengezinswoning is nét anders, zodat elke woning uniek is.

Bouwnummer28-32_DEF

Ruim, modern en vrolijk…

Naar de inhoud springen