Inschrijven

Wonen in ’t Lage

Via het formulier op deze pagina kan je jouw voorkeur voor een woning in ’t Lage kenbaar maken. De ingevulde formulieren komen automatisch bij de makelaar terecht. Deze neemt na de sluiting van het inschrijftermijn contact met je op. Vanaf nu zijn de verkoopbrochures ook op te halen bij Van Leeuwen makelaardij in Moordrecht of Nieuwerkerk aan den IJssel (Moordrecht alleen op afspraak).

De inschrijvingsprocedure is afgerond en de toewijzing van de woningen vindt nu plaats. Omdat er nog enkele woningen beschikbaar zijn (zie situatietekening), kan je nog je interesse kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen. De makelaar zal vervolgens contact met je opnemen.

Bij de toewijzing worden onder andere de volgende aspecten meegewogen:

  • Het aanleveren van de financiële check.
  • Huidige woonplaats; inwoners van Moordrecht hebben voorrang op de andere kernen in Zuidplas. En inwoners van Zuidplas hebben voorrang op iedereen die van buiten de gemeente Zuidplas komt.
  • Volgorde van binnenkomst van het inschrijfformulier en reeds eerder getoonde interesse vooruitlopend op de start van de verkoop.

De toewijzing heeft plaatsgevonden op woensdag 17 augustus, vanaf dat moment weet je of je een optie op jouw favoriete bouwnummer hebt gekregen of dat je op de reservelijst bent geplaatst.

Naar de inhoud springen